Безплатна регистрация

ПАСОСС – ЕЛЕКТРОННИ ДУКУМЕНТИ (web приложения)

СУПТО по Наредба Н-18,  №377 в регистъра на НАП


 

Безплатна регистрацияЗа да издавате електронни документи и да ползвате единен дигитален архив на всички приходни и разходни фактури, регистрирайте се безплатно на arhivbox.com (ПАСОСС-Архивиране).


Безплатна регистрацияЗа да издавате електронни приходни фактури, регистрирайте се на e-fakturirane.com (ПАСОСС-Електронни фактури). До 20 фактури годишно, това е безплатна програма за фактуриране.


Безплатна регистрацияЗа да ползвате безплатен модул ДДС за изготвяне на отчетните документи по ЗДДС и задължителните файлове за НАП, регистрирайте се безплатно на arhivbox.com (ПАСОСС-Архивиране).


Безплатна регистрацияЗа да работите с електронни туристически ваучери и генерирани автоматично съпътстващите електронни документи, регистрирайте се безплатно на voucher.pasoss.com (ПАСОСС-Електронен ваучер).


Всеки новорегистриран потребител получава автоматично и безплатно правo за ползване на системата при условията абонаментен план FREE. В него са включени всички стандартни функции, които осигуряват нормална и ефективна работа, както за официални цели, тава и с цел тест на функционалността. Подробно описание на условията за безплатно ползване на уеб-базираните приложения от пакет ПАСОСС ще намерите тук.

Коментари са забранени.