Информационен бюлетин по email

Моля, попълнете и изпратете приложената регистрационна форма, за да получавате (или прекратите получаването) на електронната си поща на важните новини около програмите от пакет ПАСОСС®, включени в нашия Информационен бюлетин. Данните от тази регистрация, включително Вашият електронен адрес, няма да бъдат споделени по никакъв повод с трета страна, ще бъдат ползвани само за целите на тази информационна система и то до момента, в който заявите тук своя официален отказ.


ВАЖНО! Информационният бюлетин е полезен за потребители на ПАСОСС, защото оповестява само новини. Той не е предназначен за запознаване с програмите и не съдържа описание на функционалните им възможности. В случай, че се нуждаете от такава информация, моля, позвънете ни или изпратете подробно запитване!

Дневник на съдържанието на Информационен бюлетин ПАСОСС от 1 януари 2018 г. ще намерите тук.

Регистрацията се извършва с валиден e-mail адрес, на който ще бъде обменяна цялата информационна кореспонденция. Освен това, всеки нов абонамент за информационен бюлетин се нуждае от допълнителна валидация. Връзка за потвърждение на регистрацията се изпраща с писмо на същия e-mail адрес. Едва след тази валидация, регистрацията става работеща. При отказ от абонамент, той се валидира служебно и незабавно.

ТАЗИ РЕГИСТРАЦИЯ Е БЕЗПЛАТНА И ДОБРОВОЛНА.

Въведете валиден e-mail адрес за кореспонденция:
АрхивБокс
Електронен ваучер
Електронно фaктуриране
Работни заплати
Сервиз
Счетоводство

Информационен бюлетин ПАСОСС

  ЗЕН…

към публикацията
ПАСОСС, обмен на данни

Модул Банкови извлечения, трансфер на данни

С модул Банкови извлечения, между продуктите от пакет ПАСОСС и вашата банка могат да се прехвърлят и обработват данни. Това завършва с автоматично осчетоводяване.

към публикацията

Функционални изисквания, структура и формат на данните, поддържани от програмните продукти за въвеждане, контрол, съхраняване, представяне/корекция/заличаване на данните от осигурителите и самоосигуряващите се за изплащане на паричните обезщетения от ДОО

Заповед № 1016-40-160/07.08.2015 г. на управителя на НОИ

към публикацията