Информационен бюлетин по email

Моля, попълнете и изпратете приложената регистрационна форма, за да получавате (или прекратите получаването) на електронната си поща на важните новини около програмите от пакет ПАСОСС®, включени в нашия Информационен бюлетин. Данните от тази регистрация, включително Вашият електронен адрес, няма да бъдат споделени по никакъв повод с трета страна, ще бъдат ползвани само за целите на тази информационна система и то до момента, в който заявите тук своя официален отказ.


ВАЖНО! Информационният бюлетин е полезен за потребители на ПАСОСС, защото оповестява само новини. Той не е предназначен за запознаване с програмите и не съдържа описание на функционалните им възможности. В случай, че се нуждаете от такава информация, моля, позвънете ни или изпратете подробно запитване!

Дневник на съдържанието на Информационен бюлетин ПАСОСС от 1 януари 2018 г. ще намерите тук.

Регистрацията се извършва с валиден e-mail адрес, на който ще бъде обменяна цялата информационна кореспонденция. Освен това, всеки нов абонамент за информационен бюлетин се нуждае от допълнителна валидация. Връзка за потвърждение на регистрацията се изпраща с писмо на същия e-mail адрес. Едва след тази валидация, регистрацията става работеща. При отказ от абонамент, той се валидира служебно и незабавно.

ТАЗИ РЕГИСТРАЦИЯ Е БЕЗПЛАТНА И ДОБРОВОЛНА.

Въведете валиден e-mail адрес за кореспонденция:
e-mail
АрхивБокс
Електронен ваучер
Електронно фaктуриране
Работни заплати
Сервиз
Счетоводство
Go to Top